پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۹
تأکید امام جمعه رشت بر حمایت از محور مقاومت

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در گیلان با اشاره به تحولات اخیر منطقه و جنگ تحمیلی اخیر، ضمن محکوم کردن اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی، بر حمایت از محور مقاومت و نقش مردم در ایستادگی کشور تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین فلاحتی امام جمعه رشت در مراسم چهلم شهادت قائد امت در میدان شهدای ذهاب شهر رشت سخنرانی کرد.

امام جمعه رشت با اشاره به آنچه «جنگ تحمیلی رمضان» از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی خواند، اظهار داشت بخش مهمی از دستاوردها و اقتدار ایران در این نبرد، مرهون حضور و حمایت مردم در صحنه بوده است.

امام جمعه رشت همچنین با اشاره به نقش آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای در مدیریت این جنگ، گفت: در جریان این درگیری، شبکه مقاومت شامل انصارالله، حشدالشعبی و حزب‌الله لبنان از ایران حمایت کردند و بر اساس آموزه‌های اسلامی، در برابر دشمن باید ایستادگی و مبارزه کرد.

حجت الاسلام والمسلمین فلاحتی با اشاره به سخنان «رهبر سوم انقلاب» درباره تنگه هرمز نیز بیان کرد که در شرایط فعلی باید موضوع بسته شدن این تنگه در دستور بررسی نظام اسلامی قرار گیرد. وی همچنین از تلاش پاکستان برای میانجی‌گری میان ایران و ایالات متحده انتقاد کرد و پرسید چه کسی چنین درخواستی را مطرح کرده است.

وی در ادامه با انتقاد از برخی پیشنهادهای مطرح‌شده درباره مذاکره، گفت در این پیشنهادها اشاره‌ای به رژیم صهیونیستی نشده، در حالی که به گفته او مردم ایران خواهان نابودی دشمن هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین با بیان اینکه ملت ایران نسبت به دشمنان خود بی‌اعتماد هستند، اظهار داشت برخی از مفاد آتش‌بس از سوی آمریکا نقض شده و مردم ایران با هرگونه مذاکره‌ای که منافع کشور را نادیده بگیرد مخالف خواهند بود.

حجت الاسلام والمسلمین فلاحتی در پایان با تأکید بر لزوم تعیین موضع کشورهای منطقه در قبال تحولات جاری، گفت ملت ایران در انتظار خونخواهی رهبر شهید خود هستند و اجازه نخواهند داد عظمت و اقتدارشان زیر سؤال برود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha